AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 17:51
Robben rangerer Guardiola over Mourinho

Arjen Robben har haft mange gode managers i sin karriere, men én af dem kan noget helt særligt ifølge hollænderen.


Arjen Robben har for kort tid siden valgt at stoppe karrieren. I løbet af karrieren har den 35-årige hollænder spillet på store adresser som Chelsea, Real Madrid og Bayern München. Undervejs har den vævre kantspiller haft fornøjelsen af at blive trænet af en masse forskellige managers.

Heriblandt Carlo Ancelotti, José Mourinho og Pep Guardiola.

Én manager er ifølge den mangeårige hollandske landsholdspiller den bedste af de førnævnte.

- Hvis du spørger, hvem der er den bedste, så siger jeg Pep Guardiola. Jeg nød mest at spille under ham. Hans fodboldintelligens er simpelthen fantastisk, siger Robben til Goal.

- Da Guardiola kom til Bayern, var jeg allerede 30 år. Du prøver bare at være konstant og på ikke at blive dårligere. Men under ham blev jeg endnu bedre. Jeg spillede pludseligt på forskellige positioner, hvor jeg aldrig troede, at jeg ville komme til at spille. Han var den bedste, siger hollænderen med det gyldne venstreben.

Forhåbentligt kan Manchester City-spillerne atter nyde gavn af Guardiolas fodboldvisdom i denne sæson. The Citizens har fire point efter to kampe i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED