AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2022 20:24
Rio Ferdinand: "Manchester United bør hente ham tilbage"

Rio Ferdinand har en klar holdning til, hvem Manchester United bør købe denne sommer.


Manchester United er på angriberjagt denne sommer. I de seneste dage er klubben blevet sat i forbindelse med Marko Arnautovic fra Bologna, men ifølge det troværdige medie The Athletic, er handlen tirsdag brudt sammen.
 
Store dele af United-tilhængerne har været direkte imod købet af Arnautovic som følge af, at UEFA suspendere østrigeren som følge af racistisk opførsel mod Nordmakedoniens Ezgjan Alioski i forbindelse med EM-slutrunden sidste sommer.
 
Det er dog ikke den eneste grund til, at klubben har trukket sig fra handlen, melder The Athletic. Handlen skulle også være blevet for dyr.
 
Rio Ferdinand mener, at De Røde Djævle i stedet bør sætte alle sejl ind på at hente Brightons Danny Welbeck, der tørnede ud på Old Trafford i perioden fra 2008 til 2014.
- Danny Welbeck kom ud af spillertunnellen, og man kunne se, at hans skuldre var nede, hans bryst var oppe, og han tænkte, at han skulle terrorisere de to (Harry Maguire og Lisandro Martinez, red.) i dag (i søndags, red.), siger Ferdinand til sin YouTube-kanal.
 
- Han var så god imod United i søndags. Han lignede Danny Welbeck på toppen af sit spil som på Santiago Bernabeu imod Real Madrid for 10 år siden. Man går ikke galt i byen med Danny Welbeck, fortsætter han.
 
Welbeck forlod United til fordel for Arsenal i 2014. Siden er han skiftet til Brighton, hvor det er blevet til 12 mål og syv oplæg i 52 kampe.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE