Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rio Ferdinand forsvarer City-stjerne: "Jeg kan ikke forstå det"

Af Emil Plovgaard
07.02.2023 Kl. 16:09
Rio Ferdinand forsvarer spilleren efter kritik.

31 mål i 28 kampe på tværs af alle turneringer er, hvad Erling Haaland indtil videre har bedrevet i løbet af sin tid hos Manchester City.

Alligevel er der nogen, heriblandt Liverpool-legenden Jamie Carragher, som mener, at The Cityzens bliver et dårligere hold med Erling Haaland i front.

Men det giver Manchester United-legenden Rio Ferdinand ikke meget for. Han forsvarer den norske bomber.

– Jeg har set, at nogen mener, at han gør Manchester City dårligere. Jeg kan ikke forstå det, det kan jeg ikke.

– En ting er at påstå, at han spiller på en måde, som er negativ sammenlignet med den måde, de spillede på i sidste sæson og sæsonen inden, hvor de spillede med Jesus, Foden, Sterling, og hvor en 9'er ville falde ned i banen og skabe et overtag.

Haaland har scoret 25 mål i 20 Premier League-kampe i denne sæson, heriblandt fire hattricks. 

Haalands angriberinstinkter har ført til, at City muligvis har mistet noget kontrol, mener Ferdinand, der dog hævder, at hans evige måltrussel gør ham til en vigtig spiller på holdet.

– Haaland er en rigtig nier. Han står højt på banen og besætter midten af abnen, så de har en mand mindre bag bolden. Han giver dig noget andet, de aldrig haft, en trussel i feltet, han afslutter chancerne, og der var ingen, der beklagede sig tidligere på sæsonen, da hans sammenspil med Kevin de Bruyne faldt i hak.

Det forventes selvsagt, at Erling Haaland starter inde i Manchester Citys næste opgør mod Aston Villa på hjemmebane på søndag.

LÆS OGSÅ: Manchester United klar med 900 millioner-bud

LÆS OGSÅ: Ny udvikling ødelægger Bellingham-transfer

Annonce