AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2023 21:43
Rio Ferdinand afslører: Han er den bedste forsvarsspiller i Premier League

Rio Ferdinand afslører, hvem han føler, der er bedste midtstopper i Premier League.


Lisandro Martinez har været fremragende for Manchester United, siden skiftet fra Ajax.

Den argentinske landsholdsspiller - som hjalp sit land med at vinde VM i Qatar i december - har fjernet Manchester Uniteds kaptajn, Harry Maguire, fra startopstillingen og har dannet et formidabelt partnerskab med Raphael Varane.

Dog har Martinez også dannet partnerskab med Victor Lindelöf og Harry Maguire, hvor udfaldet har været det samme.

Martinez' form er nu blevet rost af Rio Ferdinand, hvor Manchester United-legenden blev spurgt, om argentineren var den bedste centrale forsvarsspiller i ligaen, hvortil han svarede:

- På grund af formen lige nu, tror jeg ikke, at der er mange argumenter fra andre steder. Jeg synes, han er dominerende, han er aggressiv, han er en leder, han kommunikerer godt, han viser karakter, han er der i de store øjeblikke, siger englænderen til podcasten Vibe With Five og fortsætter: 

- Men jeg var en af dem, der stillede spørgsmålstegn ved, om han fysisk vil være i stand til at konkurrere her, hvis holdene isolerer ham, hvis holdene isolerer ham?. Og det er der, hvor Erik ten Hag har været sikker på taktisk at kunne holde hold væk fra at kunne dominere nok boldbesiddelse til at isolere en som Martinez.

- Og indtil nu har han ikke været udsat i den forstand. Sidder vi ikke regelmæssigt, uge efter uge, og tænker: 'Det er et tilbagevendende problem, der. Det bliver ved med at ske, at nogen trækker sig ud efter ham og hopper over ham eller mobber ham fysisk. Det har vi ikke oplevet, det er ikke blevet en fortælling, og man må sige godt gået til ham, men også godt gået til rekrutteringen indtil nu.
 
I denne sæson har Lisandro Martinez lukket 23 mål ind og holdt seks clean sheets i 19 Premier League-kampe.
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE