AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 13:51
Rift om mulig Rangnick-afløser: United skal rykke hurtigt

Der har været flere mulige emner på bordet som Manchester Uniteds kommende træner, men nu melder en anden klub sig ind i kampen om en af mulighederne.


Både Erik Ten Hag, Zinedine Zidane, Brendan Rodgers og Mauricio Pochettino er blandt de trænere, der har været nævnt som mulig afløser for den midlertidige United-træner, Ralf Rangnick. 
 
Netop Pochettino er der rift om, melder Sunday Telegraph.
 
En unavngiven anden rivaliserende klub skulle have henvendt sig til Pochettino med stor interesse for den 49-årige argentinske træner. 
 
Interessen går på et muligt trænerskifte for ved slutningen af denne sæson, og det ser derfor ud til, at United må få afklaret, hvorvidt Pochettino ønskes som ny træner i klubben. 
 
Rangnick er på nuværende tidspunkt midlertidig træner indtil slutningen af denne sæson. 
 
Pochettino, der til dagligt træner PSG, er på kontrakt i den franske klub indtil sommeren 2023, men det er langt fra sikkert, at han bliver kontrakten ud. 
 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE