AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:03:2023 11:08
Revser Chelsea-stjerne: “Det er så ringe”

Han burde have gjort mere ved 2-2-målet, lyder det.


Chelsea formåede blot at spille 2-2 med Everton på hjemmebane i Premier League lørdag aften.

Det så ellers ud til, at The Blues var på vej til klubbens fjerde sejr i træk, efter at Kai Havertz havde generobret føringen på et straffespark i det 76. minut.

Men et mål fra Ellis Simms, der scorede sit første mål for Everton, bragte balance i regnskabet i slutningen af kampen.

LÆS OGSÅ: "Han bliver fyret i landsholdspausen"

Hans skud så ud til at mangle tilstrækkelig kraft, men alligevel røg den under Kepa i Chelsea-målet.

Mens der var meget ros til overs for Simms, var der i stedet det modsatte til Kepa fra Sky Sports-eksperten Jamie Redknapp.

- Når man kigger Sean Dyches mandskaber igennem, så har han altid haft nogle oppe foran, der kan holde på banen. Sådan har det bare altid været.

- Det er en lækker lille berøring af Doucouré, og den kraft, der bruges på at holde forsvarsspilleren væk, er utrolig. Det er så godt.

- Hvad angår målmanden. Det er bare så ringe. Han laver ikke nær nok redninger til min smag, lød det i analysen af 2-2-målet fra Sky Sports-eksperten Jamie Redknapp.

Simms var selvsagt glad og tilfreds med sit første mål i Everton-trøjen.

- Det handler om tålmodighed. Jeg var bare nødt til at vente for min chance.

- Vi har topspillere, så jeg ville ikke kunne vade ind på holdet. Jeg var nødt til at arbejde hårdt og tage imod min chance, når jeg fik den.

- Der er stor tro på tingene. Vi arbejder hårdt til træning. Vi er forenede og holder sammen, når det bliver svært. Vi kom bagud i dag, men kæmpede os tilbage til en udligning, sagde Simms efter kampen.

LÆS OGSÅ: Arsenal-stjerne ude i adskillige uger


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE