AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2018 18:50
Reus: Jeg håber, at Batshuayi bliver i Dortmund

Marco Reus krydser fingre for, at Michy Batshuayi også er at finde i Dortmund i næste sæson.


Michy Batshuayis lejeophold i Dortmund har indtil videre været en stor succes. I weekenden scorede han to gange mod Frankfurt, og belgieren er nu oppe på syv mål i de første ni kampe for tyskerne. 

De mange mål har naturligvis vakt glæde i Dortmund, der angiveligt er meget interesseret i at veksle Batshuayis lejeaftale til en permanent en af slagsen. 

Også i spillertruppen er de glade for belgieren, og offensivspilleren Marco Reus vil ikke have noget imod at beholde angriberen: 

- Jeg vil blive meget glad, hvis Batshuayi ender med at blive. Han har allerede vist, hvor vigtig han kan blive for os, fortalte Reus efter opgøret mod Frankfurt. 

Michy Batshuayi stod i skyggen af først Diego Costa og senere Alvaro Morata i Chelsea, men i Dortmund har han fra starten af været fast mand på holdkortet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED