Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2021 16:54
Ret usexet: Arsenals første sommersigning er næsten på plads

Ifølge Football Insider er Mat Ryan tæt på at blive fast Arsenal-spiller.


Arsenal er tæt på at gøre lejesvenden Mat Ryan til klubbens første sommersigning, erfarer Football Insider. Forhandlingerne mellem The Gunners og den australske målmand er så fremskredne, at en aftale ventes at falde på plads snart.

29-årige Ryan kom til Londonklubben på en lejeaftale fra Brighton i sidste transfervindue, men i stedet for at vende tilbage til The Seagulls, når sæsonen er ovre, ser det nu ud til, at Ryan bliver i Arsenal.

En pris bliver ikke omtalt, men der kan næppe være tale om noget stort beløb, da Ryan har kontraktudløb med Brighton i sommeren 2022. Han var også blevet degraderet til backup i den sydengelske klub, og selvom han har måttet indfinde sig med samme rolle i Arsenal, har klubben været meget imponeret over hans indsats.

To gange er han startet for Arsenal i Premier League - senest i weekendens 1-1 kamp mod Fulham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE