AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 15:18
Respektløst over for Hazard: Real Madrid-fans råber efter Mbappé

Under Eden Hazards spillerpræsentation udviste Real Madrid-fansene manglende respekt over for belgieren ved at råbe Kylian Mbappés navn.


Det formodes at 50.000 Real Madrid-fans var til stede på Santiago Bernabeu for at se Eden Hazard blive præsenteret i klubbens hvide trøje, og dermed var det en af de største spillerpræsentationer nogensinde.

Langt fra alle tilhængere virkede dog tilfredse med, at Real Madrid havde hentet Eden Hazard.

I stedet for at tiljuble den belgiske landsholdsstjerne, der er blevet købt for en stor sum i Chelsea, blev der blandt ganske mange Real Madrid-fans råbt efter Kylian Mbappé.

Det virkede en anelse respektløst over for Eden Hazard, at klubbens fans brugte tid på at ønske Kylian Mbappé til klubben, når det var belgierens tid til at være i centrum.

Real Madrid er også blevet sat i forbindelse med Kylian Mbappé, og Eden Hazard har ikke lagt skjul på, at han også gerne vil spille sammen med den franske verdensmester.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED