AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 20:15
Reserven Sturridge: Alle har en rolle at spille i Madrid

Liverpools reserveangriber, Daniel Sturridge, mener, at alle spillerne i truppen har en rolle at spille, når Liverpool spiller Champions League-finale mod Tottenham den 1. juni.


Den 1. juni er en dato, som mange mennesker verden over ser frem til. Det er nemlig datoen, hvor dette års Champions League-finale mellem Liverpool og Tottenham spilles på Estadio Metropolitano i Madrid. 

Jürgen Klopp har i løbet af Champions League-sæsonen gjort brug af bredden i truppen, da eksempelvis Divock Origi blev den helt store helt på Anfield med to mål i semifinale-opgøret mod FC Barcelona. 

Derfor opfordrer Daniel Sturridge, som ikke har fået meget spilletid i sæsonen, til, at alle spillerne i truppen skal holde sig mentalt klar, da alle kan få en rolle at spille i Madrid. 

- For at være succesfuld skal man bruge hele holdet. Alle har en rolle at spille, sagde Sturridge til liverpoolfc.com

- Hvis man kigger på de finaler, der er blevet spillet, har spillere, som næsten ikke har spillet, scoret eller vundet turneringer for deres klub- eller landshold. Spillere, som ikke starter inde, kan lige så godt komme ind og gøre en forskel. 

- Derfor er det vigtigt for alle at være klar, så vi kan få succes. 

29-årige Sturridge har optrådt 27 gange for Liverpool i sæsonen og scoret fire mål. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED