AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 15:16
Rekordtransfer: Aston Villa køber brasiliansk bomber

Aston Villa ventes at præsentere en ny signing i dag, og det bliver en særdeles dyr en af slagsen.


En oprykning til Premier League kræver forstærkninger, og det er Aston Villa klar over.

Birmingham-klubben har allerede købt Anwar El-Ghazi, og nu er klubben på nippet til at præsentere en ny spiller. Det er den brasilianske angriber, Wesley, som ifølge det belgiske medie, HLN, bliver hentet i en rekordhandel.

Den 22-årige angriber har siden januar 2016 bombet mål ind for Club Brügge, men fremover skal han prøve sig af i Premier League. Aston Villa og den belgiske storklub er blevet enige om en pris på 25 millioner euro, og handlen forventes at blive offentliggjort i dag.

Wesley, der beskrives som en stor og stærk angriber, har underskrevet en femårig kontrakt med the Villans, hvor han forventes at skulle spille en stor rolle i klubbens forsøg på at overleve i Premier League.

Med prisen på 25 millioner euro bliver Wesley den dyreste spiller, der er blevet solgt fra den belgiske liga. Youri Tielemans kostede dog det samme, da han skiftede fra Anderlecht til Monaco. Desuden bliver Wesley også den dyreste spiller, Aston Villa har købt.

Opdatering 16.09: 

HLN-journalisten Kristof Terreur beretter, at Wesleys agent har bekræftet, at aftalen blev indgået allerede i går. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED