AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:06:2023 17:54
Rekordbud: Brighton byder igen på Chelsea-spiller

Brighton forsøger sig igen med et bud.


Levi Colwill har været udlejet til Brighton i den netop overståede sæson, hvor den 20-årige midtstopper har haft rolle i den succesfulde sæson. 

Nu vil Brighton forsøge at gøre skiftet permanent.

Tidligere har der været meldinger om, at Chelsea har afvist et bud på £30 millioner, men det har ikke fået De Zerbi & Co. til at give op.

 

Fabrizio Romano beretter i dag, at Brighton snart kommer med et nyt bud, der lyder på £40 millioner. Det svarer til cirka 345 millioner kroner.

Her er der tale om et rekordbud, da Levi Colwill - såfremt en handel kommer på plads - vil blive den dyreste signing i klubbens historie. 

Men ifølge transferjournalisten skal Brighton ikke have de store forhåbninger, da Chelsea ikke vil sælge den 20-årige engelske midtstopper.

- Chelsea har altid haft det samme ståsted: Colwill er en del af et langsigtet projektet, og de har ingen intentioner om at sælge ham, lyder det fra Romano.

Levi Colwill har været en del af Chelsea siden 2011, hvor han blev en del af klubbens akademi. Udover sit lejeophold hos Brighton har han også været udlejet til Huddersfield.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Politianmeldelse: United-spiller anklaget for vold og trusler

2. PL-stjerne skal vælge mellem Manchester United og Liverpool

3. Fem grunde til at Højlund skal tage til Manchester United

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE