AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:08:2022 12:36
Rekordbud: Brentford har budt på Arsenal-emne

Thomas Frank & Co. intensiverer angiveligt jagten på eftertragtet kantspiller.


Det har ikke gået stille for sig hos Brentford i dette transfervindue, hvor Thomas Frank & Co. har hentet flere forstærkninger. 

Mikkel Damsgaard, Ben Mee, Aaron Hickney og Keane Lewis-Potter er bl.a. blevet hentet til, hvor sidstnævnte blev købt for en rekordsum.

Keane Lewis-Potter blev erhvervet for en sum, der kan stige til £20 millioner, men den rekordsum kan snart blive overgået. 

Den ukrainske journalist og sportsvært, Igor Burbas, melder i dag, at Brentford har intensiveret jagten på den ukrainske komet, Mykhaylo Mudryk, der spille for Shakhtar Donetsk,

Buddet lyder på €30 millioner, der svarer til £25 millioner (217 millioner kroner).

Det er uvist, om det er et bud, som den ukrainske storklub er klar til at acceptere. Tidligere har der været meldinger om, at de vil kræve €50 millioner.

Arsenal er også blevet kædet sammen med Mykhaylo Mudryk, og ifølge Fabrizio Romano skulle han også være en spiller på deres liste, men på nuværende tidspunkt er de ikke i dialog med Shakhtar Donetsk om en mulig handel.

Opdatering: The Athletic beretter også, at Brentford er interesseret i ukraineren og har meddelt Shakhtar Donetsk, at de er villige til at betale €30 millioner. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE