AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:05:2020 20:51
Regeringen svarer positivt på genstart-planer: Vi åbner helst snart Premier League

Premierminister Boris Johnsons højre hånd Dominic Raab udtalte sig i dag positivt omkring genoptagelsen af Premier League.


Premier League har stået stille siden marts, men det virker nu mere sandsynligt, at en genoptagelse af sæsonen er indenfor rækkevidde.

Således var følelsen ikke desto mindre efter premierminister Boris Johnsons højre hånd Dominic Raab udtalte sig på den syge premierministers vegne omkring Premier League-projektet 'Project Restart'.

- Jeg tror, at det vil løfte folks mod, hvis vi genoptog ligaen, inledte Raab i en pressemeddelelse.

- Jeg tror, at folk ikke kun vil tilbage på arbejdet og kunne sende deres børn i skole, men også igen kunne nyde mere underholdende sider af livet - især sport.

Forhandlingerne omkring genoptagelsen er også i fuld gang, bekræfter Raab.

- Regeringen har allerede haft konstruktive møder omkring genoptagelsen af fodboldligaerne samt at klæde atleterne på til sikkert at træne og spille kampe.

- Jeg kan forsikre jeg om, at der allerede bliver arbejdet hårdt på at få startet ligaen op for lukkede døre, når vi bevæger os ind i den anden fase. Det er noget, som vi virkelig kigger på.

Et af de nye tiltag, der vil have indflydelse på den taktiske del af spillet er restriktionerne omkring, at spillerne kun må spille i grupper af højst fem personer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE