Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2021 09:30
Redaktionens bud: Sådan ender Premier League-stillingen i 2021/22

Her på PLBOLD giver vi vores bud på, hvordan slutstillingen i 2021/22-sæsonen kommer til at se ud.


Nu er ventetiden endelig forbi.

Premier League-sæsonen 2021/22 er i gang, og i den forbindelse har vi på redaktionen forsøgt at forudse, hvordan tabellen ender. 

1. Manchester City

Sidste sæson vandt de mesterskabet på overbevisende vis, og de er også store favoritter til at genvinde titlen. Udover Scott Carson på en fri transfer har de hentet Jack Grealish for hele £100 millioner og har i den grad givet offensiven med endnu mere kvalitet og muligheder. Kan Ruben Dias & Co. fortsætte formen i defensiven fra sidste sæson, så er Manchester City ’the team to beat’ denne sæson - og skulle de hente Harry Kane, så ville det være en kæmpe skuffelse for Guardiola, hvis mesterskabet ikke ender på Etihad Stadium igen. Derfor tror vi også på endnu en triumf til Manchester City.

2. Chelsea

De forsvarende Champions League-mestre har også haft spenderbukserne på og hentet Romelu Lukaku tilbage til London-klubben. Med det køb ligner det en af de helt store udfordrere til Manchester City - hvis ikke den største konkurrent. Derudover tror vi også, at nogle af de signings, som de hentede sidste sommer, får en god sæson efter at have vænnet sig til spillet i Premier League.

3. Liverpool

Der gik ikke lang tid, før Liverpool-fans havde afskrevet sidste sæson efter de mange forsvarsskader. Det gjaldt især skaderne til Virgil van Dijk og Joe Gomez. De er nu tilbage, og derudover har man også hentet Ibrahima Konaté. Man må derfor forvente, at Liverpool kommer tilbage - eller hvert fald tættere - på det niveau, de viste i 2019/20-sæsonen.

4. Manchester United

Der er igen blevet brugt penge på Old Trafford, og Manchester United har i den grad hentet kvalitet. De skal også være med i kampen om mesterskabet, og selv om vi spår en fjerdeplads til De Røde Djævle, så tror vi også, at det bliver tæt i top fire.

5. Leicester

Det må stadig ærgre Brendan Rodgers at ende uden for top fire sidste sæson, og det skal også være målet at ende i top fire denne sæson, men der er ingen tvivl om, at det bliver meget svært. Når det så er sagt, så har Leicester en sammentømret trup, og de har også handlet godt ind i dette transfervindue. De kan blive underdogs til en top 4-placering.

6. Tottenham

Nuno Espirito Santo er i spidsen for Spurs, og der er blevet hentet nogle spillere, som man måske ikke kender så meget til, selv om de kommer fra større klubber. Det bliver spændende at se Tottenham under Santo, og det bliver endnu mere spændende at se, hvem der bliver hentet ind, såfremt Harry Kane ender med at blive solgt.

7. Arsenal

Der er ingen tvivl om, at man i Arsenal altid skal gå efter en placering i top fire, men lige nu lader det til at være uden for rækkevidde. Arteta har masser af kvalitet i sin trup, men spørgsmålet er, om de kan være stabile i deres præstationer til at presse på til en topplacering. I de seneste sæsoner har de haft alt for mange dårlige perioder, som har hægtet dem af i topstriden.

8. Aston Villa

Jack Grealish - deres helt store stjerne - er ikke længere til at finde på Villa Park, men på papiret har de hentet gode erstatninger. Til offensiven har de hentet Emiliano Buendia, Leon Bailey og Danny Ings. De skal nok få scoret mål og få de point, der vil give en plads i den øverste halvdel af tabellen.

9. Leeds

Bielsa har gang i noget godt i Leeds, og det fortsætter i denne sæson. De har alt for meget kvalitet som hold og individuelt til at ende i den nederste halvdel af tabellen. Det er et af de hold, som kan volde problemer for holdene i toppen grundet deres offensive kvaliteter.

10. West Ham

Vi forudser en mindre nedgang for Moyes & Co., og det skyldes primært, at de ikke rigtig har fået investeret i nye forstærkninger, som deres konkurrenter har gjort. Det kan selvfølgelig nå at ændre sig, men lige nu ligner de et hold, der kommer til at ligge i midten af tabellen.

11. Everton

På Goodison Park er vi heller ikke imponeret af det, der er sket på transferfronten efter Rafael Benitez’ ankomst. Asmir Begovic, Andros Townsend og Demiray Gray er ikke spillere, der tager The Toffees til et nyt skridt frem - tværtimod.

12. Wolverhampton

Raul Jimenez er tilbage for Wolves, men det er uvist, hvilken forfatning han er tilbage i efter sit forfærdelige sammenstød sidste sæson, der resulterede i et kraniebrud. Bruno Lage står i spidsen for et spændende Wolves-mandskab, men vi tror ikke mere på en placering i midten af tabellen.

13. Southampton

Danny Ings og Ryan Bertrand er skiftet, og det samme gør Jannik Vestergaard. Tre spillere, som i sidste sæson fik masser af spilletid, og det ligner ikke helt, at de har fundet erstatninger i samme kvalitet. Det kan blive en overlevelsessæson for Hasenhüttl & Co.

14. Newcastle

Heller ikke på St. James’ Park er det blevet til det helt store på transferfronten, hvor man ikke kan se nogle signings, der går ind og styrker startelleveren. Men ser man på offensiven, så er det dækket ret godt ind og burde være nok til at sikre endnu en sæson i Premier League.

15. Brentford

Med Thomas Frank ved roret spiller The Bees offensivt fodbold og har i den grad spillere, der kan skabe noget på egen hånd. Derfor spår vi, at danskerkolonien skraber nok point sammen til at overleve deres første sæson i Premier League - som det eneste oprykkerhold.

16. Brighton

Vi forudser Brighton tage samme placering som sidste sæson - blot to placeringer fra nedrykningsstregen, men vi spår dem også til at være et godt stykke fra nedrykning efter de 38 spillerunder, som også var tilfældet sidste år. Her havde de 13 point ned til 18. pladsen.

17. Crystal Palace

De har mistet flere spillere på frie transfers, men de har også hentet gode erstatninger - især signingen af Joachim Andersen, der kommer til at være vital for deres defensiv. Derudover har de også sikret sig Conor Gallagher, som også forventes at blive en gevinst på midtbanen.

18. Burnley

Så går den ikke længere for Sean Dyche. Sommerens transfervindue har - indtil videre - ikke været prangende, hvor holdet nærmest ikke er blevet styrket. Efter flere år i Premier League tror vi nu på, at eventyret slutter for The Clarets og Sean Dyche.

19. Watford

Truppen i Watford er ikke god nok, og det er begrænset, hvad de har af offensive individualister, som er afgørende for at skrabe nok point sammen. Ismaïla Sarr er en fremragende spiller, men han kommer ikke til at score nok mål. De har brug for flere spillere, der kan finde vejen til målet, og det har de ikke lige nu.

20. Norwich

Oprykkerne spillede flot fodbold, da de rykkede op sidst, men de lukkede alt for mange mål ind, og det tror vi også bliver tilfældet i denne sæson. Derudover skal det også nævnes, at de har mistet en af deres vigtigste spillere i form af Emiliano Buendia.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE