AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 12:34
Red Bull og Portvin: Sådan forbereder Jamie Vardy sig til kamp

Premier League-topscoreren plejede at have en temmelig spøjs diæt.


Vi ved ikke, om Jamie Vardy stadig kører den samme diæt, men han bomber mål ind på samme måde, som han gjorde tilbage i Leicesters mesterskabssæson.

Dengang gav han nemlig begrebet "Breakfast of Champions" en helt ny betydning, for hans mad- og væskeindtag før kamp var bizart.

- Hvis vi spiller klokken 15.00 om eftermiddagen, drikker jeg en dåse Red Bull, så snart jeg vågner op. Den er væk på 30 sekunder, fortæller Vardy in sin selvbiografi, der er et par år gammel.

- Jeg spiser ingen morgenmad og spiser slet ikke noget, før jeg indtager en ost og skinke-omelet med baked beans klokken 11.30. Den skyller jeg ned med endnu en Red Bull, som også ryger hurtigt ned.

- Når vi går ind i omklædningsrummet med en halv til en hel time til kickoff, så drikker jeg min tredje Red Bull.

Vi kan altså konkludere, at det hjælper at have et Red Bull-indtag som en 13-årig dreng, hvis man gerne vil vinde mesterskaber.

Vil man samtidigt også gerne score mål, skal man dog også sørge for at drikke noget andet.

- Jeg kan ikke helt vurdere, hvornår det begyndte, men jeg besluttede mig for at drikke et glas portvin aftenen inden hver kamp i 2015/16-sæsonen, fortæller Leicester-angriberen.

- Jeg er normalt ikke overtroisk, men da jeg scorede mod Sunderland på åbningsdagen, ønskede jeg ikke at ændre på min rutine.

Hans måde at drikke portvin på ville til gengæld få de fleste portvindsdrikkere til at lave korsets tegn, men virker det, så virker det.

- Jeg plejer at fylde en plastikflaske halvt op med portvin og drikke det, mens jeg ser fjernsyn. Det smager af Ribena, og det hjælper mig med at slappe af og sove natten inden en kamp.

Der har I så opskriften på, hvordan man bliver topscorer i Premier League.  Red Bull og "Ribena".

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED