Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 12:31
Real Madrid-profil vil spille sig til Chelsea med storkamp mod Liverpool

Defensa Central skriver, at Lucas Vazquez håber på at overbevise Chelsea om, at de bør signe ham.


Lucas Vazquez satser på at kunne bruge de to kvartfinale-opgør mod Liverpool til at vise sine bedste kvaliteter frem, så Chelsea signer ham denne sommer. Det skriver Defensa Central.

Den 29-årige spanier, der efterhånden er blevet omskolet til højreback, har kontraktudløb med Real Madrid til sommer og skulle ifølge et andet spansk medie, ABC, være i forhandlinger med blandt andre The Blues.

Han drømmer angiveligt om at prøve kræfter med Premier League og ved, at hans næste klub potentielt kan afhænge af, hvordan han præsterer mod de engelske mestre i Champions League-kvartfinalen.

Håbet er derfor, at en række gode præstationer skaffer ham et skifte til Stamford Bridge. Vazquez har spillet størstedelen af sine kampe i denne sæson på højrebacken og står noteret for to scoringer og syv assists i alle turneringer.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED