AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2019 20:12
Real Madrid opgiver Pogba: Juventus favorit til at hente franskmanden

Real Madrid har efter sigende opgivet at hente Paul Pogba, hvorfor Juventus nu er alene om at ville hente United-profilen.


Real Madrid og Juventus har længe duelleret om at sikre sig Paul Pogbas underskrift denne sommer, men førstnævnte ser nu ud til at have trukket sig fra kampen om franskmanden. Det skriver spanske Marca.

Den spanske hovedstadsklub forsøgte indledningsvis at inkludere Dani Ceballos og Gareth Bale i en byttehandel, men det afviste De Røde Djævle.

De italienske mestre er derfor alene om at ville hente midtbanespilleren, som man selv solgte til Manchester United tilbage i 2016.

United betalte dengang £89.7 millioner for Pogba, men det forventes, at Juventus må på banen med et endnu større bud, hvis de vil have 26-årige Pogba tilbage.

Juventus hentede selv Pogba i netop Manchester United tilbage i 2012, hvor han havde været på Old Trafford i tre sæsoner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED