AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2020 12:16
Real Madrid-lejesvend afslører: Fan-sang fik mig til at blive i Arsenal

Dani Ceballos ville betale tilbage ved at blive hos the Gunners.


Spanske Dani Ceballos har haft en jævn tid hos Arsenal, som han skiftede til fra Real Madrid i sommer.

Skader, formnedgang og skiftende trænere var ved at tage livet af drømmen om en lang karriere hos the Gunners, og et skifte væk eller en retur til Madrid var på tale op til januars transfervindue.

Men den tekniske midtbanespiller endte med at blive på Emirates i London. Og det er der en speciel årsag til. Det afslører Ceballos selv over for Marca, skriver the Mirror.

- Jeg vil gerne have stabilitet i en klub, og jeg besluttede at blive, fordi Arsenal tog en chance med mig, og jeg vil gerne gengælde den tillid. Det lyder fjollet, men Arsenal-fansene har en stærk sang om mig, kun tre-fire spillere har det, og de har været her i årevis. Jeg føler mig virkelig elsket, lyder det fra en taknemmelig Dani Ceballos.

Han har lagt op til to mål i 11 Premier League-kampe for Arsenal i denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED