Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 08:15
Real Madrid eller Liverpool? - Tuchel udpeger sin foretrukne modstander

Thomas Tuchel fortalte efter nederlaget til FC Porto, hvem han håber på at møde i semifinalen.


Chelsea tabte, men avancerede alligevel til semifinalerne af dette års Champions League med en samlet sejr på 2-1 over FC Porto.

Da lodtrækningen til semifinalen allerede er overstået, ved vi allerede nu, at The Blues tørner ind i vinderen af kvartfinalen mellem Liverpool og Real Madrid, der afgøres denne onsdag aften.

Real Madrid står stærkt med en 3-1 sejr i hånden fra første kamp, og skulle Thomas Tuchel vælge, ville han også foretrække at rende ind i de spanske mestre i semifinalen frem for Liverpool.

- Jeg har ikke nogen særlige ønsker generelt, men jeg kan bedst lide, når man ikke møder et engelsk hold ellere hold fra din egen liga. Det giver dig en anden følelse, når man spiller i en europæisk turnering, sagde Tuchel efter Porto-kampen til BT Sport.

- Liverpool er også meget stærke på hjemmebane, ligesom Premier League er stærke. Vi tager den modstander, vi får, og det skal nok blive en god situation for os.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED