Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2021 17:43
Real Madrid bondefanger United, Chelsea og City - for at skade Barca

Eurosport erfarer, at den spanske kongeklub prøver at tage fusen på FC Barcelona, men det rammer også de engelske storklubber, der er interesseret i Erling Håland.


Real Madrid er slet ikke interesseret i at signe Erling Håland denne sommer, men klubben foregiver at være interesseret i den 20-årige Dortmund-stjerne for at drive salgsprisen i vejret. Det erfarer Eurosport.

Egentlig er målet, at det skal ramme ærkerivalerne FC Barcelona økonomisk, men det kan også få konsekvens for Chelsea og Manchester-klubbernes jagt på den norske målmaskine.

Sidste uge var Hålands repræsentanter, Mino Raiola og faderen Alf-Inge Håland, i Spanien for at mødes med begge de spanske storklubbers og høre deres bedste salgspitch. Spørgsmålet er, om Real Madrids har virket oprigtig, for klubben er slet ikke interesseret.

De spanske mestre skulle have mistet tålmodigheden med Mino Raiola efter adskillige fejlslagne forsøg på at signe agentens klienter gennem årene - blandt andre Paul Pogba og Gianluigi Donnarumma. I stedet foretrækker Los Blancos at fokusere sin tid, kræfter og ressourcer på at lokke Kylian Mbappé til klubben.

Men Real Madrid er ikke for fine til at forsøge at forpurre FC Barcelonas oprigtige forsøg på at signe Håland, men det rammer også de engelske klubber, som er klar til at tage kampen op om Dortmund-stjernen.

For hvis Raiola kan meddele de andre interesserede klubber, at han efter forhandlinger med Real Madrid har fået at vide, at klubben  er villige til at byde eksempelvis £160 millioner, så er det pludseligt prisen, de andre skal slå.

Håland bliver allerede dyr. Flere medier citerer en samlet udgift på mellem £150-200 millioner for den klub, der ønsker at signe ham til sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED