AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2022 15:27
Rashford takker Ronaldo for tiden i Manchester United

Marcus Rashford har takket Cristiano Ronaldo for portugiserens tid i Manchester United.


Det er slut for Cristiano Ronaldo i Manchester United, hvor verdensstjernen har fået ophævet sin kontrakt på bagkant af de seneste udtalelser, og derfor vil portugiseren ikke være der, når Marcus Rashford vender hjem til sit klubhold efter VM.

Rashford var gammel nok til at se Ronaldo storspille for United op gennem nullerne, og i det seneste halvandet år har englænderen også spillet sammen med stjernen, som han nu siger farvel til.

- Det har været en utrolig oplevelse at spille sammen med ham. Han er en af mine idoler, og en jeg har altid har set op til. Det er noget, jeg aldrig vil glemme.

- Jeg ønsker ham alt det bedste, og vi vil gerne takke ham for alt, hvad han har gjort for Manchester United, siger Rashford ifølge James Olley, der følger det engelske landshold i Qatar.

Rashford skal dog lige nu holde fokus på den sidste gruppekamp for England, der skal op mod rivalerne fra Wales i næste uge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE