AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 13:45
Rashford om brændt straffe: Lad os ikke gøre et stort nummer ud af det

Marcus Rashford mener ikke, der er nogen grund til at fare i flint over Paul Pogbas brændte straffespark.


Paul Pogba blev det store samtaleemne med sit brændte straffespark i gårsdagens 1-1 kamp mod Wolves.

Han blev efterfølgende udsat for racistisk chikane på de sociale medier og blev kritiseret af de engelske medier for at have taget straffesparkstjansen fra Marcus Rashford.

Men Rashford, som scorede på sit straffespark forrige weekend mod Chelsea, mener ikke, at der er nogen grund til at blæse episoden op.

- Du kan spørge hvem som helst på holdet;  De er selvsikre, når Paul tager et straffe. Paul ønskede at tage dette, og jeg tog sparket sidste weekend, så det var intet problem, siger Rashford ifølge Daily Mail.

- Der er ingen grund til at gøre et stort nummer ud af det. Havde vi haft endnu et spark, er jeg sikker på, at han havde scoret.

Ole Gunnar Solskjær udtalte også efter kampen, at han havde to faste straffesparksskytter i form af netop Marcus Rashford og Paul Pogba. Derfor er der som sådan intet underligt i, at rollen som sparker gik på tur, selvom nordmanden måske burde overveje at udnævne en mand til at bære ansvaret fremover.

Paul Pogba har misset fire straffespark gennem de seneste 12 måneder, og hans statistik er alt andet end prangende, selvom gårsdagens kontrovers er blevet blæst ud af proportion.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED