AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2019 10:56
Rashford accepterer: Lingards ferie-video var en fejl

Marcus Rashford accepterer, at den kontroversielle bandeordsfyldte Snapchat-video, som Jesse Lingard postede i løbet af sin ferie, var en fejl.


Manchester Uniteds Jesse Lingard havnede i juni måned i en shitstorm på de sociale medier, efter han uploadede en video på Snapchat i forbindelse med sin ferie i Miami.
 
I videoen viser Lingard rundt i sit hotelværelse, mens hans bander og kommer med upassende kommentarer, hvilket har fået flere United-fans til at kritisere ham for blandt andet at være en dårlig rollemodel.
 
Videoen fik blandt andet til at få den tidligere United-kaptajn Gary Neville til kritisere Lingard.
 
Hans gode ven og holdkammerat Marcus Rashford, der også figurerede i videoen, indrømmer også, at han synes, at videoen var en fejl. 
 
- Jeg har ikke talt med manageren omkring det, fortæller Rashford på et pressemøde i Australien, hvor United lige nu er på preseason-tour. 
 
- Fra hvad jeg har set, så må folk forstå, at han nød sin ferie og så forstå, at det var en fejl. 
 
- Der er ikke rigtig så meget jeg kan sige om det, slutter han. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED