Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rasede mod dommer: Derfor bliver Haaland ikke straffet

Af Jeppe Augustsen
05.12.2023 Kl. 15:59

Det kan koste dyrt, hvis man brokker sig for meget til en dommer.

I forbindelse med sit røde kort mod Newcastle var Virgil van Dijk blandt andet sur på dommeren og kaldte ham en ‘f*cking joke’, og det kostede ham en ekstra spilledags karantæne.

Derfor var der flere meldinger om, at Erling Haaland også kunne få en straf for at kritisere dommeren, Simon Hooper, i slutningen og efter kampen mod Newcastle.

Simon Hooper fløjtede et frispark, selvom han havde givet fordel til Erling Haaland, der sendte bolden afsted til Jack Grealish, som ville have været alene mod Tottenham-målmand, Guglielmo Vicario.

Herefter var Erling Haaland rasende på Premier League-dommerne ved selve situationen, og efter kampen var han også på det sociale medie X for at få sine frustrationer ud.

Trods sine store udbrud bliver han ikke straffet af det engelske fodbold. Det melder flere engelske medier.

I FAs reglement fremgår det, at en spiller og træner ikke må udtalelse kritisk om en dommers præstation eller fornærmer en dommer personligt.

Derudover kan man også straffes for upassende opførsel, men ifølge Daily Telegraph har FA ikke været af den overbevisning, at Erling Haalands opførsel har opfyldt kriterierne for en sigtelse.

Til gengæld er Manchester City blevet sigtet af FA. Læs mere her.

Annonce