Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester City sigtet: Men Haaland slipper for straf

Af Morten Bruun Jørgensen
04.12.2023 Kl. 17:31

Manchester City er blevet sigtet for at ikke have kontrol over sine spillere.

En række Manchester City-spillere omringede dommer Simon Hooper i slutningen af Premier League-kampen mellem Manchester City og Tottenham søndag aften, og det kan nu få konsekvenser for The Citizens.

Det engelske fodboldforbund oplyser således, at Manchester City er blevet sigtet efter paragraf 20.1, fordi spillerne omringede dommeren.

Sigtelsen går på, at Manchester City anklages for ikke at have haft kontrol over spillerne i det 94. minut, hvor de brokkede sig over, at Simon Hopper fløjtede for frispark i en situation, hvor han ellers først havde givet hjemmeholdet fordelen.

Situationen kan du se i videoen øverst i artiklen.

Derudover skriver flere journalister, heriblandt Simon Stone fra BBC, at Erling Haaland ikke bliver straffet for sit tweet efter kampen, hvor han skrev “WTF” til episoden i slutminutterne.

Der har ellers været meldinger om, at den norske stjernespiller kunne risikere en straf, og det charity Ref Support UK har også opfordret det engelske fodboldforbund til at indlede en sag mod angriberen.

Haaland fik et gult kort efter kampen, hvor han udtrykte sin utilfredshed med situationen, og så bliver der ikke gjort mere ud af den sag.

Til gengæld kan Manchester City altså blive straffet som klub. Det mest sandsynlige er umiddelbart, at der lander en bøde på bordet hos de forsvarende engelske mestre.

Manchester City har indtil den 7. december til at svare på sigtelsen.

Annonce