Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2022 20:05
Rangnick tordner mod tre spillere: Ikke gode nok

Ralf Rangnick har givet en præsentation til klubbens ledelse.


Ralf Rangnick har i løbet af denne måned givet en præsentation til Manchester Uniteds ledelse, der havde til hensigt at forklare, hvordan klubbens hierarki fordeler sig.
 
Det erfarer 90Min.
 
Mediet skriver, at Rangnick gav et overblik over truppen ved et møde, hvor også klubbens CEO, Richard Arnold, var til stede, og her belyste han de nuværende problemer i spillertruppen.
 
Et af de største problemer var defensiven. Blandt andet fortalte han, at Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka og Harry Maguire ikke er gode nok til at spille for Manchester United, og at de skal erstattes.
 
Hverken Shaw eller Wan-Bissaka har haft et acceptabelt bundniveau i indeværende sæson, mens også Maguire har mødt stor kritik fra klubbens tilhængere for sine præstationer.
 
Ved præsentationen anbefalede Rangnick også flere nye signings. Blandt andet Max Kilman fra Wolves, der har haft gang i en brillant sæson på Molineux indtil videre.
 
Rangnick er caretaker for Manchester United sæsonen ud, inden han overgår til at være konsulent på Old Trafford.
 
Dermed leder klubben fortsat efter en permanent manager, der reelt set kan afløse Ole Gunnar Solskjær, som blev fyret i slutningen af det forgangne år.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE