Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2022 19:08
Rangnick afslører: "Dette er min største skuffelse i Manchester United"

Ralf Rangnick udpeger sin største skuffelse i sin tid hos Manchester United.


Ralf Rangnick overtog tøjlerne hos De Røde Djævle i november efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær, men når kalenderen skriver 1. juli, overlader Rangnick styringen i Manchester United til Erik ten Hag

Dermed er kampen mod Crystal Palace på søndag foreløbigt den sidste i Rangnicks United-karriere.

Det har givet anledning til at kaste et blik på, hvad der har været hans største skuffelse i tiden som manager for en af verdens største klubber.

Den nuværende United-manager mener, at det er hans største skuffelse, at han ikke har været i stand til at brygge en holdånd sammen i sin tid i klubben.

- Siden Atlético-kampen, fandt vi aldrig vores form igen. Det har noget at gøre med selvtillid - men også mentalitet og holdånd, siger Rangnick på et pressemøde fredag.

- For mig er den største skuffelse, at vi ikke var i stand til at udvikle en holdånd. Efter vi røg ud til Atlético, har vi mistet både selvtillid og energi, fortsætter han.

United kan ende på en sjetteplads i Premier League, hvilket vil betyde Europa League-fodbold i den kommende sæson. Men hvis alting går galt, kan man blive risikere at blive overhalet af West Ham og dermed vil det blot blive til Conference League, hvilket også ville være en stor skuffelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE