Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 08:33
Rangers siger "haps": Gerrard er vild med ungt United-stortalent

James Garners agent fortæller i et interview med Stretty News, hvordan Rangers i særdeleshed er ivrige efter at signe den unge midtbanespiller.


Rangers har allerede forsøgt at leje James Garner én gang i denne sæson, og de skotske mestre ledet af Liverpool-legenden Steven Gerrard er klar til at forsøge sig igen til sommer.

Det fortæller den 20-årige Manchester United-lejesvends agent Steven Becks.

- Da Garner fik muligheden for at forlade Watford, var der interesse fra Nottingham Forest, Blackburn, Rangers og en række andre klubber, fortæller Becks til Stretty News.

Garner endte med at vælge Nottingham Forest, og her han han sidenhen vist storspil i en sådan grad, at Becks er overbevist om, at hele The Championship, en række Premier League-klubber samt måske netop Rangers er klar til at leje United-talentet til sommer.

- James har sat sig selv i en position, hvor, hvis han bliver udlejet igen, så vil størstedelen af The Championship og en række Premier League-klubber nok forsøge sig. Jeg ved, Brighton kan lide ham, Norwich også. Jeg ved også, at Rangers virkelig er vilde med ham, siger Becks.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED