AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2020 22:54
Rangeret: Her er favoritterne til Champions League-titlen

Her er vores vurdering af favoritterne til at vinde Champions League i denne sæson.


Fredag blev der trukket lod til kvartfinalerne og semifinalerne i Champions League, og derfor ved vi nu, hvordan vejen til finalen ser ud for de 12 tilbageværende hold i turneringen.

Men inden kvartfinalerne skal spilles, er der fire 1/8-finaler, hvor der skal spilles en returkamp.

Derfor er der stadig uvished om hvilke otte hold, der ender med at skulle spille i kvartfinalerne. Som en konsekvens deraf er det også sværere at rangere klubbernes muligheder for at vinde Champions League i august.

Vi har alligevel gjort forsøget.

12. Chelsea
0-3 hjemme mod Bayern München gjorde ondt, og The Blues er så godt som ude af turneringen. Vi forestiller os slet ikke, at Frank Lampard og Co. kan vende det på hovedet.

11. Napoli
Den første 1/8-finale mod Barcelona blev tabt 1-0, og allerede derfor ser det svært ud for Napoli, der ikke just spiller sprudlende og scorer et hav af mål under Gennaro Gattusos ledelse. Napoli er ikke på det niveau, holdet tidligere har været på.

10. Atalanta
Lodtrækning mod Paris Saint-Germain var måske ikke helt, hvad italienerne havde håbet på. Den meget offensive og til tider naive spillestil kan både blive til fugl og fisk. Det er dog svært at se, hvordan Atalanta skal nå hele vejen til finalen og også vinde den kamp.

9. Real Madrid
Det slutter formentlig her for den spanske kongeklub. Nederlaget på 1-2 hjemme mod Manchester City har formindsket chancerne gevaldigt for en samlet triumf i Champions League. Derudover er Zinedine Zidanes mandskab havnet i den svære halvdel. De er ellers kommet ind i en strålende stime efter coronapausen.

8. Lyon
1-0-sejren på hjemmebane mod Juventus gør, at det franske storhold har en fornuftig chance for at nå kvartfinalen, hvor der venter et opgør mod Real Madrid eller Manchester City. Det bliver svært, men Lyon har vist, at man kan drille de store hold. Men det bliver næppe til nogen triumf.

7. Juventus
Nederlaget i den første kamp mod Lyon gør det svært for Maurizio Sarris tropper. Derudover har Juventus på ingen måde sprudlet i Serie A, og senest lukkede man fire mål ind på kort tid mod AC Milan. Men man råder over Cristiano Ronaldo, og portugiseren er som bekendt uhyggelig i Champions League.

6. RB Leipzig
Fidusen er ganske stor til det tyske storhold, som er havnet i den nemme halvdel og ikke vil være uden chancer i kvartfinalen mod Atlético Madrid. Det taler til klubbens fordel, at der er større chancer for at lave overraskelser, da der spilles knald eller fald-kampe resten af turneringen. Men Timo Werner er væk, og det kan ikke undgå at blive et stort savn.

5. Barcelona
Først skal Napoli besejres i 1/8-finalen, og herefter venter en sandsynligvis kamp mod Bayern München. Det er hårde odds for Barcelona, der ikke just har sprudlet i denne sæson. Men catalanerne råder over Lionel Messi, og derudover er der også flere klassespillere i truppen, der pludselig kan ramme et fortrinligt niveau.

4. Atlético Madrid
Efter coronapausen har Diego Simeone fået gang i Madrid-klubben igen, og i Champions League har Atlético som regel vist sig uhyggeligt stærke. Samtidig er klubben havnet i den nemme halvdel, og det kan meget vel ende med en ny finaleplads, hvor alt kan ske.

3. Manchester City
Pep Guardiola vil så gerne vinde Champions League igen, men det er slet ikke sikkert, at The Citizens kommer videre fra 1/8-finalen. 1-2-sejren i det første opgør mod Real Madrid luner dog. Samtidig er klubben havnet i den svære halvdel. Men en stor triumf er bestemt mulig, for der er så meget kvalitet i truppen.

2. Paris Saint-Germain
En god lodtrækning, der parrer hovedstadsklubben med Atalanta i kvartfinalen gør, at de er vores næststørste favorit til titlen. I denne sæson har Neymar løftet sit niveau op på et tårnhøjt niveau igen, og samtidig er Marquinhos, Angel Di Maria og Kylian Mbappé klassespillere. I år skal det være, selvom Edinson Cavani og Thomas Meunier er væk.

1. Bayern München
Lodtrækningen har egentlig ikke været særlig god ved den tyske storklub, men da sæsonen blev genoptaget var det en vanvittigt stærkt Bayern-mandskab, der ødelagde modstanden i Bundesligaen. Robert Lewandowski er i storform, og samtidig fungerer defensiven og midtbanen rigtig godt. De har formentlig det bedste hold lige nu, og så har de også en ret stor rutine.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED