Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 18:10
Raiola vil skumme fløden: Haaland skal tjene mere end Messi

Mino Raiola vil gøre Erling Braut Haaland til den absolut bedste betalte fodboldspiller i verden.


Erling Braut Haaland er i øjeblikket det hotteste navn i fodboldverden.

Den norske angriber er i søgelyset hos de største klubber i verden, som er klar til at investere stort, og angriberens agent, Mino Raiola, har også tænkt sig at skumme fløden. Det skriver Daily Mirror

Mino Raiola besøgte forleden de to spanske storklubber, Barceona og Real Madrid, for at diskutere en mulig transfer, og ifølge den engelske avis blev klubberne chokerede over deres krav.

Avisen erfarer, at Mino Raiola har i sinde at gøre Erling Braut Haaland til den første spiller, der tjener £1 million om ugen - svarende til 8,5 millioner kroner. 

Chelsea, Manchester City og Manchester United er også blevet informeret om deres krav, skriver avisen.

Den kontroversielle agent vil få en bid af kagen og er angiveligt af den overbevisning, at nordmanden har fortjent en rekordstor løn. 

Lionel Messi er efter sigende den bedst betalte fodboldspiller i verden med en ugeløn på 4,3 millioner kroner i sin kontrakt med Barcelona, der står til at udløbe efter denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED