Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 18:37
Raiola bekræfter: Dortmund vil ikke sælge Håland - men jeg er ikke enig

Mino Raiola har gjort sig en interessant udtalelse omkring Erling Håland-situationen.


Dortmunds 20-årige angriber Erling Hålnad er en spiller, alle klubber i helle verden ville kunne finde plads til i startopstillingen, og derfor er han også yderst eftertragtet frem mod sommerens transfervindue.

Die Schwarzgelbe er dog ikke synderligt interesserede i at sælge normanden, hvilket 'afsløres' at superagenten Mino Raiola.

Dette skete i et interview med den spanske avis El Chiringuito, hvor den italienske superagent udtalte følgende:

- Dortmund har gjort det meget klart, at de ikke vil sælge Håland til sommer. Det respekterer jeg, men det er ikke noget, jeg nødvendigvis er enig i, lød det kryptisk fra Raiola.

Sidste uge kom det frem, at Raiola og Hålands far Alf-Inge sammen var taget til Spanien for at diskutere fremtidige anliggender med repræsentanter fra Real Madrid og FC Barcelona.

I England er Chelsea, Manchester City og Manchester United alle ellevilde for at skrive under med Håland, hvorfor det stadig virker sandsynligt, at spilleren kan gennemgå et klubskifte til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED