AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 13:08
Raiola afslører: Derfor valgte De Ligt Premier League fra

Alle store forsvarsspillere skal prøve kræfter med Serie A, mener Mino Raiola.


Gennem de seneste to års tid tror jeg ikke, du finder et eneste engelsk Big Six-mandskab, som ikke har forsøgt at hente Matthijs de Ligt. 

Denne sommer var det særligt Manchester United og Liverpool, som var sat i forbindelse med det hollandske forsvarstalent, mens eksempelvis Tottenham skulle have været ekstremt interesserede sidste sommer.

Men Premier League-klubberne må vente, for de Ligt har som bekendt valgt at skifte til Juventus i en handel, der indbringer Ajax knap £68 millioner. Adskillige europæiske storklubber stod i kø for at tilbyde ham en kontrakt, men nu løfter hans agent, Mino Raiola, sløret for, hvorfor teenagestjernen valgte Den Gamle Dame til og konkurrenterne fra.

- Det var ikke et spørgsmål om, hvem der helst ville have ham, men Juventus var det bedste hold for ham, fortæller Raiola ifølge Manchester Evening News.

- For enhver forsvarer er det vigtigt at komme til Italien. Hvis du vil blive den bedste i verden, er det et nødvendigt stadie af din karriere.

Støvlelandet har altid haft tradition for at fostre nogle af de største defensive stjerner i fodboldhistorien, og det er åbenbart spillere som Nesta, Cannavaro og Maldini, hvis fodspor de Ligt håber på at kunne gå i.

- Han er den største unge spiller. Han har samme mentalitet som Pavel Nedved og er ambitiøs som Zlatan Ibrahimovic. Han har det hele, siger Raiola.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED