Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2022 09:42
Rafa Benitez om midler: "Mit Liverpool kan ikke sammenlignes med Klopps"

Den tidligere Liverpool-manager synes ikke, at man kan sammenligne de to perioder.


Rafa Benítez har nedtonet sammenligninger mellem sit Liverpool-mandskab og Jürgen Klopps pga. af deres større købekraft. 

Den 62-årige spanier tørnede ud for Liverpool fra 2004 til 2010, hvor man vandt én Champions League-titel, FA Cup og Super Cuppen - dog føler han ikke slet ikke, at han havde de samme muligheder. 

Det har han kommenteret på ifølge Daily Mail til Spanske AS:

- Folk husker(mit)hold, men de sammenligner det med et hold, som har brugt godt ud af penge, med spillere som er 350 millioner værd, som sidder på bænken. Det er derfor du ikke kan sammenligne mit Liverpool-hold med Klopps, fordi du er nødt til at se sammenhængen. Jeg havde et budget på 175 millioner kroner, og fortæl mig i dag hvad Liverpool kan bruge 175 millioner kroner til? Ingenting - de køber spillere til 350 millioner kroner til bænken, siger Benitez.

Selvom, at man på daværende tidspunkt som Liverpool-manager havde færre midler at benytte, så gjorde man hvad man kunne:

- Vi brugte kun 15 millioner kroner, og alligevel arbejde vi med det, som var til rådighed, og vi fik det bedste ud af holdet, selvom vi begyndte at få skader, sluttede den tidligere Liverpool-manager. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE