AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2022 10:05
Rafa Benitez: "Det var umuligt at træne Everton pga. mit forhold til Liverpool"

Rafa Benitez sætter nogle ord på tiden på Merseyside.


Rafael Benitez siger, at det var umuligt at lede Everton på den måde, som han ønskede, på grund af hans historie med rivalerne fra Liverpool.

Det erfarer Sky Sports. 

Den 62-årige spanier var i den røde del af Merseyside fra 2004 til 2010, hvor han vandt Champions League samt en FA Cup-titel.

Artiklen fortsætter under videoen.

Dog - utraditionelt - blev Benitez alligevel Everton-manager i sommeren 2021.

Spanieren blev dog allerede fyret seks måneder efter at have kæmpet for at forbedre resultaterne og overbevise tilhængerne.

Det sætter den tidligere Real Madrid-træner nogle ord på i et interview med Sky Sports:

- Da Everton kom med tilbuddet, vidste jeg, at jeg ville give mit bedste og gøre alt for at forsøge at forbedre tingene. Jeg vidste, at det kunne blive svært, fordi jeg var i Liverpool, så måske kunne jeg ikke træffe nogle beslutninger. Det var meget klart for os i starten Jeg havde et møde med en leder af en af afdelingerne, og jeg spurgte ham: "Synes du, at alt er fint?" Han sagde: "Ja, alt er perfekt". Jeg tænkte 'der var blevet brugt 600 millioner pund, det kan ikke være perfekt, når ejerne ikke er tilfredse, og fansene ikke er tilfredse,

Den tidligere Liverpool-manager fortsætter til Sky Sports:

- Så jeg indså, at vi var nødt til at ændre tingene internt, men jeg kunne ikke gøre det med det samme, fordi jeg var en tidligere Red, og det kunne blive opfattet som 'åh, han er kommet ind for at ændre vores klub'. I en anden klub ville jeg have truffet disse beslutninger. Jeg har gjort det tidligere, fordi du ved helt klart, at det er måden at forbedre sig på, men i Everton kunne jeg ikke gøre det, siger Benitez. 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE