Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rådgiver Manchester United: Han bør være alternativet til Jude Bellingham

Af Emil Plovgaard
26.03.2023 Kl. 09:01
Manchester United gør nok klogt i at udpege et alternativ til Jude Bellingham denne sommer.

Jude Bellingham har i dén grad været sat i forbindelse med et skifte til Manchester United.

Men mange andre klubber har snøren ude efter det engelske stortalent, og derfor kan det blive særdeles vanskeligt at lande en aftale med den 19-årige engelske landsholdsspiller.

Derfor bør Manchester United overveje andre alternativer, lyder det fra en af klubbens tidligere spillere, den pensionerede bulgarske angriber Dimitar Berbatov.

LÆS OGSÅ: AfsløringBrøndby var i dialog med en af Premier Leagues bedste

Et af disse alternativer kan være Chelseas Mason Mount.

– Han er et talent, og jeg kan godt lide at se unge spillere tage det næste skridt og den næste udfordring, der ligger i at skifte til en større klub.

– Han er naturligvis allerede hos en storlub, men lad os sige, at Manchester United ikke kan få Jude Bellingham, hvorfor skulle de så ikke hente Mason Mount i stedet?

– Han har talentet, og han har vist, at han indeholder kvalitet. Når alt kommer til alt, når man signer nye spillere, så spørger man sig selv, hvorvidt der er brug for dem, hvor de skal spille og hvem der ikke skal spille som følge af, at de kommer til. Manageren er nødt til at have svarene klar til disse spørgsmål, siger Berbatov i et interview med Betfred.

LÆS OGSÅ: Frustreret United-spiller: "Jeg har talt med Erik ten Hag"

LÆS OGSÅ: Real Madrid lurer på Arsenal-stjerne

Annonce