AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 13:45
Rådet fra mor: Vælg Chelsea over City på grund af storhed og tradition

Et råd fra sin mor fik Jorginho til at vælge at skifte til Chelsea i sommerens transfervindue.


Jorginho havde tre valgmuligheder denne sommer. Han kunne vælge at fortsætte i Napoli, hvor han var en stor profil, men han var også på ønskelisten hos både Manchester City og Chelsea, og da han først havde besluttet sig for at forlade Napoli, spurgte han sin mor om hjælp.

- Han spurgte mig: ”Mor, som spiller, hvilken klub vil du vælge – Chelsea eller City?” Jeg sagde Chelsea på grund af storheden og en stærkere tradition, fortæller Jorginhos mor, Maria Tereza i et interview med the Telegraph.

Hun fortæller også, at Jorginho virkelig ønskede at spille under Pep Guardiola, men det endte i stedet med, at han fulgte med Maurizio Sarri fra Napoli til Chelsea, og det ser ikke ud til at være et dumt valg.

Den italienske midtbanespiller er blevet fast mand og en meget vigtig spiller for the Blues, og det var næppe sket hos Manchester City – i hvert fald ikke lige med det samme.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED