AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2022 09:44
Rådden personlighed: "Arnautovic er ren gift"

Marko Arnautovic har ingenting at gøre i Manchester United, hvis man spørger Jonatan Rying Larsen.


Erik ten Hag vil have flere signings til Old Trafford, og der går i øjeblikket stærke rygter om Marko Arnautovic.

Den tidligere West Ham-spiller, som nu spiller i Bologna, er på Manchester United-managerens ønskeliste, og de skulle angiveligt have afgivet et bud på angriberen.

Men spørger man Manchester United-fan, Jonatan Rying Larsen, fra PL Showet, så har Marko Arnautovic ingenting at gøre hos De Røde Djævle.

- Det her er noget, vi har set hos Manchester United gennem de seneste 10 år. Zlatan, Ighalo og Cavani, og det er jo kun Zlatan, der har vist sig at være en god signing, siger Jonatan Rying Larsen i podcasten.

- Det viser lidt om, hvor dybt Manchester United har sunket, hvis de henter en 33-årig østriger i Bologna. Bevares han scorede 14 mål i Serie A sidste sæson, men han er 'over the hill'.

- Ikke nok med det. Han har en rådden personlighed. Han er flere gange blevet beskyldt for racisme. Under den seneste EM-slutrunde fik han én spilledags karantæne af UEFA, fordi han råbte noget racistisk efter en nordmakedonsk spiller. 

- Da han var i West Ham, var West Hams tidligere anfører for kvindeholdet ude at sige, at han afbrød deres træning med ubehagelige kommentarer og upassende opførsel. Han er gift for et omklædningsrum. Det siger alt om Manchester United, hvor de er som klub, hvis de ender med ham i en paniksigning, lyder det fra Jonatan Rying Larsen.

Lyt til denne uges udgave af PL Showet her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE