AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2020 21:22
Quiz til PL-fansene: Hvilket Bundesliga-hold bør du holde med?

Vi har forsøgt at lave en test, så du kan finde ud af, hvilket Bundesliga-hold du bør heppe på baseret på dine Premier League-præferencer.


Vi kommer til at vente et stykke tid endnu på, at Premier League atter vender tilbage, men i mellemtiden kan vi jo glæde os over, at der igen er fodbold i fjernsynet lørdag, som ikke er fra den hviderussiske liga.

Bundesligaen vender nemlig tilbage, og hvis du forud for weekendens runde var i tvivl om, hvilket hold du som Premier League-tilhænger bør holde med, så har vi hjælpen til dig her.

Ud fra dine præferencer og dit Premier League-holds præstationer i denne sæson og historisk har vi nemlig udarbejdet denne yderst videnskabeligt korrekte test eller quiz, der kan fortælle dig, hvilket tysk hold du bør holde med i weekenden og fremover.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED