Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2021 09:56
Qatar presser på: VM-spillere SKAL vaccineres

VM-værten forsøger at gøre det obligatorisk for de fodboldspillere, der skal deltage ved næste års VM, at være vaccineret.


I Danmark er alt åbnet op igen efter pandemien, og det skyldes især, at en stor del af befolkningen er blevet vaccineret.

Det er dog stadig eget valg, om man ønsker at blive vaccineret eller ej.

Situationen er den samme for fodboldspillere i det engelske, hvor Granit Xhaka bl.a. har valgt ikke at blive vaccineret, og han blev for nylig testet positiv.

Nu skriver The Athletic, at Qatar presse på for at gøre det obligatorisk for fodboldspillere, der skal med til VM i 2022, at være vaccineret, hvis de være med under slutrunden.

Det gælder bl.a. de danske landsholdsspillere, som er ganske få point fra at sikre sig en billet til VM-slutrunden.

Der er også andre muligheder, der bliver diskuteret hos de forskellige fodboldforbund, men Qatar håber på at gøre det til en pligt for de deltagende spillere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE