AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2023 07:59
Qatar med ultimatum til Liverpool-ejere

Qatar Investment Authority har stillet Liverpools ejere et ultimatum.


I slutningen af sidste år blev det meldt ud, at ejerkredsen i både Liverpool og Manchester United er åbne for investeringer.

Det gælder både nye medinvestorer eller fulde salg.

Siden da har der været mange forskellige meldinger i sportspressen, hvor der bl.a. er rygter om, at investorer fra Mellemøsten og særligt Qatar skulle være interesseret i at købe Liverpool FC.

Nu beretter Daily Mail, at Qatar Investment Authority er interesseret i et køb af The Reds og er i kontakt med de nuværende ejere, Fenway Sports Group.

LÆS OGSÅ: Kig væk, Liverpool-fans: Så sløje har Salahs sidste kampe været

Qatar Investment Authority har efter sigende meddelt de amerikanske ejere, at de vil købe klubben i et fuldt salg eller et delvist salg, men hvor de skal være majoritetsejere.

Ellers vil de forlade forhandlingsbordet, hvis de ikke kan få kontrollen over Merseyside-klubben.

Tidligere på måneden har der også været meldinger om, at både ejerne af Liverpool og Manchester United vil modtage konkrete bud fra potentielle investorer i næste måned.

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: Billing vil væk - storklub jagter danskeren


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE