Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2021 08:52
Pundit hamrer mod Solskjær: Jeg ville fyre ham

Ole Gunnar Solskjær får i dén grad på puklen af de britiske eksperter efter det sene nederlag til Young Boys i Champions League-gruppekampen tirsdag aften


Den tidligere Chelsea- og Tottenham-spiller, Jason Cundy, hamrer mod Ole Gunnar Solskjær efter Manchester Uniteds nederlag til Young Boys i Champions League. Det gør han hos talkSPORT.

- Det er det der viser at han er totalt rådvild. Den indsats, formationen... De blev reduceret til 10 mand, ja, men helt ærligt.

- De skiftede til fem mand i bagkæden og han ændrede det ikke. De blev overløbet i midten af banen. Stakkels Fred, Paul Pogba og Bruno Fernandes. Jeg har så meget sympati for dem. De fik ingen hjælp og blev bare afleveret forbi.

Cundy mener at Ole Gunnar Solskjær står til ansvar for den dårlige præstation.

- United fik hvad de fortjente og han (Solskjær, red.) blev udstillet igen på brutal vis. (...)
 
- Young Boys er normalt kanonføde i europæisk fodbold og United blev slået 2-1. Det var en disasterclass. Det var en kæmpe katastrofe.
 
Spørger man Cundy, så er det nu at Manchester United burde udnytte at der står en ledig topmanager klar til at tage over.
 
- Det udstillede Ole. Jeg ville fyre ham. Vi ved hvad der venter, gør vi ikke? Du har Antonio Conte derude...
 
- Hvem er bedst af de to? Der kommer et tidspunkt i denne her sæson, hvor de vil sige til sig selv: 'Gid vi havde gjort det tidligere'. (fyret Solskjær og erstattet ham med Conte, red.)
 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE