AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 20:34
Pukki imponerer Zlatan: Han kan klare PL

Teemu Pukki har imponeret Zlatan Ibrahimovic, som forudser, at angriberkollegaen fortsætter de flotte takter i Premier League.


Teemu Pukki imponerede i sidste sæson for Norwich, som vandt Championship og derfor skal spille Premier League i næste sæson.

Den finske angriber blev topscorer i rækken med 29 scoringer, og han blev samtidig kåret til holdets og ligaens bedste spiller - og det fik mange til at spærre øjnene op, herunder selveste Zlatan Ibrahimovic.

- Jeg tror, at alle er imponerede af ham. Når man scorer mange mål og fører et hold til Premier League - det største der kan ske - bliver nummer ét i Championship, som jeg ser som en svær liga, fordi den er meget aggressiv og har mange hårde kampe, så betyder det, at man har haft en god sæson.

- Næste sæson bliver sværere for ham, for nu skal han spille mod eliten, og min erfaring er, at det ikke er nemt at score mål i Premier League, siger svenskeren til den finske podcast, Mestarit.

Den tidligere United-spiller er dog overbevist om, at den tidligere Brøndby-spiller også kan slå igennem i Premier League.

- Men jeg er ret sikker på, at han kan klare det. Han vi være mere motiveret og have større ambitioner nu, hvor han er i Premier League. Forhåbentlig kan han gentage, hvad han præsterede i Championship.

Teemu Pukki lavede senest to mål for Finland i en 2-0-sejr over Bosnien-Hercegovina.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED