AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 08:26
PSG-profil afslører: Derfor afviste jeg bud fra Everton

Thomas Meunier havde chancen for at skifte til Everton denne sommer.


Belgiske Thomas Meunier var i starten af sommertransfervinduet ét af de hotteste navne til at blive rygtet til Premier League, men som sommeren skred frem, forstummede rygterne også.

Der var angiveligt interesse fra klubber som Arsenal og Manchester United, men Everton var angiveligt den eneste Premier League-klub, som afgav et konkret bud på den belgiske landsholdsback.

Det valgte Meunier dog at afvise, fortæller han til Het Laatste Nieuws.

- Der var interesse og forhandlinger, men det kom aldrig til det punkt, hvor jeg virkeligt måtte beslutte mig. Jeg kunne have skrevet kontrakt med Everton, en god klub med masser spilletid, og det havde også været sjovt, fortæller Meunier.

- Men Everton spillere ikke i en europæisk turnering.

Netop manglen på muligheden for at vinde et større europæisk trofæ var udslagsgivende for Meuniers manglende beslutning. Han vurderer stadig, at chancerne er størst for Paris Saint-Germain, selvom spilletiden måske er begrænset.

- PSG er en speciel klub. Du er del af et hold, som kan vinde en europæisk turnering, og det er ikke noget, mange spillere kan prale med, siger Meunier.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED