Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PSG klager over Chelseas bemærkelsesværdige forslag

Af Morten Bruun Jørgensen
06.06.2023 Kl. 07:06
Paris Saint-Germain har skrevet en klage over Chelsea.

Chelsea var klar til at købe både Manuel Ugarte og en lille andel i Sporting, men nu har The Blues i stedet trukket sig fra handlen, da Paris Saint-Germain angiveligt vil betale midtbanespilleren langt mere i løn.

Alligevel har Paris Saint-Germain dog klaget over Chelsea.

 

Ifølge The Athletic, som har set et brev, som den franske storklub har skrevet, går klagen på, at Chelsea ønskede at købe en lille del af Sporting som en del af transferen.

Det mente PSG satte klubbernes integritet på spil, og samtidig lagde storklubben også vægt på, at det ikke er tilladt at eje andele i flere klubber, der deltager i UEFA-turneringer. Chelsea har dog til den kommende sæson slet ikke kvalificeret sig til europæisk fodbold.

Samtidig ønsker PSG også, at Sporting kommer med en udførlig forklaring på, hvilken form for investering Chelsea havde tænkt sig at lave i klubben.

PSG skrev i første omgang kun brevet, og truede blot med at indlevere det til UEFA, hvis Sporting ikke kom med et tilfredsstillende svar inden for 24 timer.

Nu ser det ud til, at der ikke bliver nogen større sag ud af det hele, fordi PSG og Sporting lader til at lave en handel vedrørende Ugarte.

Værd at bemærke er det også, at ejerne i PSG har en ejerandel på 21,67 procent i den portugisiske klub Braga, som også spiller i europæiske turneringer. Dog mener den franske storklub, at de overholder reglerne, fordi de blandt ikke har nogle bestyrelsesposter i Braga.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Rygtebørsen: Premier League-stjerne på vej til Dortmund?

2. PL-stjerne skal vælge mellem Manchester United og Liverpool

3. Vildt: Så lidt betaler Liverpool for Mac Allister

 

Annonce