Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

PSG-ejer om Manchester United-historie: "Det er en joke"

Af Jeppe Augustsen
10.06.2023 Kl. 11:38
Nasser al-Khelaïfi afviser at være involveret i en handel omkring Manchester United.

Tidligere i dag bragte vi en historie fra The Athletic, der berettede om Nasser al-Khelaïfis involvering i Sheikh Jassims mulige køb af Manchester United.

Her forlyder det, at han er blevet hyret som rådgiver ifm. en aftale, hvor han også har været til møde med Glazer-familien.

Men PSG-ejer, Nasser al-Khelaïfi, benægter at have en særlig rolle og slår fast, at han blot har kommet med sin mening omkring et muligt køb.

– Jeg gav min mening til kende, og så er det åbenbart mig, der styrer aftalen. Det er en joke, lyder det fra Nasser al-Khelaïfi til BBC.

– For at være ærligt, så får du mig til at grine. Jeg er fra Qatar, ikke? Jeg bliver ofte spurgt af forskellige europæiske klubber om investeringer mm.. For eksempel var jeg i Miami til Formelt 1. Her var der en, der kom hen til mig. Jeg ved ikke hvem det var, men jeg kom med mit råd. Han spurgte mig: EEr det bedre at købe to engelske klubber? En lille og en stor (Everton og Tottenham)?".

– Jeg ved ikke, hvem denne herre var, men han spurgte om min mening, og den gav jeg ham.. Jeg arbejder ikke for nogen. Jeg vil bare det bedste for fodbolden. Selvfølgelig ville jeg give min mening, hvis jeg blev spurgt. Det ville jeg for alle – ikke kun Manchester United, slutter Nasser al-Khelaïfi.

Er du Champions League-ekspert? Tag quizzen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. 1,4 milliarder kroner: Nu byder Arsenal stort

2. Kontrakten er på plads: Liverpool er enig med franskmand

3. Bayern München-profil er i dialog med Liverpool

4. Højlund vil til denne Premier League-klub

5. Ingen Kane? Real Madrid har Plan B klar

Annonce