AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2023 10:24
Afsløring: PSG-ejer er involveret i muligt Manchester United-køb

Nasser Al-Khelaifi har også en rolle i muligt Manchester United-køb.


I det seneste halve års tid har ejerskabet i Manchester United været et stort samtaleemne, da det i slutningen af 2022 blev meldt ud, at klubben var til salg.

Siden da har der været mange meldinger, hvor Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim lader til at blive en af de nye ejere.

Forleden kom det frem, at Sheikh Jassim havde afgivet et femte bud på De Røde Djævle, og det viser sig nu, at PSG-ejer, Nasser Al-Khelaifi, også har været involveret.

 

 

 

 

 

 

 

The Athletic kan afsløre, at Nasser Al-Khelaifi har haft en afgørende rolle i forhandlingerne om et køb af Manchester United, da han har været en del af den gruppe, der sammen med Sheikh Jassim ønsker at købe klubben.

Ifølge mediet har den qatarske gruppe har PSG-ejeren med som konsulent, hvor han også har indgået i forhandlingerne med Glazer-familien samt den amerikanske investeringsbank, Raine Group, som varetager et potentielt salg. 

De seneste meldinger lyder på, at der snart vil blive udpeget en foretrukken køber, og her står det angiveligt mellem Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. 1,4 milliarder kroner: Nu byder Arsenal stort

2. Kontrakten er på plads: Liverpool er enig med franskmand

3. Højlund vil til denne Premier League-klub

4. Manchester United har truffet Greenwood-beslutning

5. Ingen Kane? Real Madrid har Plan B klar


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE