AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:03:2017 02:20
£40 millioner: Conte vil bringe Monaco-duo til Stamford Bridge

Antonio Conte vil på rov hos Monaco, hvor han har udset sig to spillere til en værdi af £40 millioner.


Monaco har i øjeblikket gang i en fantastisk sæson, hvor de besidder førstepladsen i den franske liga og er i Champions League-kvartfinalerne efter at have slået Manchester City.

Monaco har en ung trup, og flere af spillerne er interessante transferemne hos flere af de europæiske storklubber - heriblandt de engelske.

Spillere som Kylian Mbappé og Tiemoué Bakayoko bliver bl.a. rygtet til Manchester United, og det forlyder, at Antonio Conte også vil på rov i den franske klub.

Daily Mirror beretter, at Chelsea-manageren har Benjamin Mendy og Bernardo Silva på sin ønskelisten og er villig til at betale £40 millioner for Monaco-duoen.

Ifølge den engelske avis vil Benjamin Mendy koste i omegnen af £12 millioner, mens Bernardo Silva vil blive solgt for £28 millioner. 

Antonio Conte skulle efter sigende være på udkig efter fire større signings til sommer, og Roman Abramovich er klar til at give ham midlerne til det. Romelu Lukaku og Alvaro Morata er også spillere, der bliver rygtet til Stamford Bridge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED