AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2018 11:00
£100 millioner: Real Madrid er håbefulde omkring De Gea-handel

Real Madrid er håbefulde omkring et køb af David De Gea for en sum af £100 millioner, skriver Manchester Evening News.


Det er ikke et rigtigt transfervindue, hvis der ikke er rygter om David De Gea og et skifte til Real Madrid.

Manchester United-keeperen var tæt på et skifte til Real Madrid i 2015, men da papirarbejdet ikke blev færdiggjort i tiden, kunne skiftet ikke blive en realitet. Siden da har han i hvert transfervindue været rygtet til den spanske hovedstadsklub.

Nu bliver David De Gea igen rygtet til Real Madrid, og ifølge Manchester Evening News er Real Madrid håbefulde om en handel i dette transfervindue.

Manchester-avisen melder, at Real Madrid er overbeviste om, at de kan hente ham for £100 millioner og dermed gøre ham til den dyreste målmand nogensinde. 

Dog melder Manchester Evening News også, at Manchester United ikke har planer om at sælge deres vigtigste spiller gennem de seneste sæsoner og vil i stedet gøre brug af optionen i hans kontrakt, hvor de automatisk kan forlænge kontrakten med yderligere et år, så han er bundet frem til 2020.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED