AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2022 15:14
£100 milioner: Premier League-oprykker får kæmpe budget i januar

Trods et aktivt transfervindue i sommer ligger klubben skidt i Premier League.


Nottingham Forest planlægger at spendere op imod 100 millioner pund i det kommende transfervindue i januar.

Det melder mediet Football Insider.

Klubbens ejer, Evangelos Marinakis, har givet grønt lys til et kæmpe budget efter en sommer, hvor klubben hentede over en snes spillere.

I sommervinduet brugte man £150 millioner, men klubben ligger stadig i bunden af Premier League, og det skal et altafgørende transfervindue i januar vende op og ned på, lyder det.

Forest ligger på sidstepladsen i Premier League efter de første 12 kampe. Det på trods af en flot sejr over Liverpool i lørdagens kamp.

Ni af de spillere, der startede inde for klubben i forbindelse med lørdagens Liverpool-sejr, blev i øvrigt hentet til klubben i sommer, heriblandt Taiwo Awoniyi, der blev matchvinder med kampens eneste mål.

Coopers mandskab har blot vundet to kampe i indeværende Premier League-sæson og derfor ligger man á point med Wolves og Leeds.

Der venter en svær opgave for Forest, når klubben søndag møder Arsenal, der er placeret som nummer et.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE